GOD MORGON LÖRDAG(null)
God morgon! 


Jag vakande halv sju idag, det får man väl vara nöjd med. Sitter i solen på balkongen och dricker en iskaffe. Slut på mjölk så blev inget vanligt kaffe. Men vad paff jag blev över solen trodde det skulle vara dåligt väder typ hela dagen.  Så den här starten var ju en bonus! 


Snart ska vi till spåret och springa, inte så pepp men känns alltid bra efteråt så bara att köra. 

Nu kommer Jakob här, han har nyss borstat tänder så jag måste lukta, haha. En grej vi började med förut när han skulle lära sig borsta som hänger kvar. Lite gulligt ändå. 

Får se vad dagen bjuder på beror väl lite på väder vad vi hittar på har massa att greja med hemma så borde väl ta tag i det. 


Ha en bra lördag! 

Ser ju att det är några som kikar in när jag väl uppdaterar, så roligt!! Det gör att man blir sugen på att fortsätta med bloggen så den inte går i graven ;) 

WEDDING PLANSIdag var hela lilla familjen i Stockholm för att uträtta lite ärenden inför bröllopet som närmar sig med stormsteg (!). 


Jag skulle prova min klänning då den ska sys in samt kortas lite. Eller ganska mycket var sååå mycket tyg nu haha. Sen åt vi lunch på Phils Burger. Första gången för mig och riktigt smarriga burgare. Perfekt kryddad och saftig. Var kanske inte super förtjust i dressingen men helt ok. Nästa gång ska jag ta den med tryffelmajo tror jag. Sedan begav vi oss mot gamla stan vi skulle träffa tjejen som ska vara fotograf på bröllopet. Hon var supertrevlig och glad och peppad på bröllopet så det kändes bra! 


Jakob fick hänga med då alla börjat  jobba nu så ingen som kunde passa honom. Var lite svettigt när vi träffade fotografen då det var precis den tiden han skulle behövt sova men det gick bra ändå trots att han inte ville sitta still en sekund men han var i alla fall på glatt humör. 


Kommit på att jag vill uppdatera så mycket som möjligt här nu inför bröllopet, kul att titta tillbaka och läsa sen. Kanske någon som kikar in här fortfarande som tycker det är kul också :) 


(null)

(null)

(null)