WEDDING PLANSIdag var hela lilla familjen i Stockholm för att uträtta lite ärenden inför bröllopet som närmar sig med stormsteg (!). 


Jag skulle prova min klänning då den ska sys in samt kortas lite. Eller ganska mycket var sååå mycket tyg nu haha. Sen åt vi lunch på Phils Burger. Första gången för mig och riktigt smarriga burgare. Perfekt kryddad och saftig. Var kanske inte super förtjust i dressingen men helt ok. Nästa gång ska jag ta den med tryffelmajo tror jag. Sedan begav vi oss mot gamla stan vi skulle träffa tjejen som ska vara fotograf på bröllopet. Hon var supertrevlig och glad och peppad på bröllopet så det kändes bra! 


Jakob fick hänga med då alla börjat  jobba nu så ingen som kunde passa honom. Var lite svettigt när vi träffade fotografen då det var precis den tiden han skulle behövt sova men det gick bra ändå trots att han inte ville sitta still en sekund men han var i alla fall på glatt humör. 


Kommit på att jag vill uppdatera så mycket som möjligt här nu inför bröllopet, kul att titta tillbaka och läsa sen. Kanske någon som kikar in här fortfarande som tycker det är kul också :) 


(null)

(null)

(null)

Arianne

Vad mysigt att ni ska gifta er! :)
Vilken månad sker det? Hur/var förlovade ni er? :)
Ha en fortsatt fin tisdag!

Svar: Det blir i slutet av augusti i Italien! Förlovade oss 2015 i Dubai så det var ett tag sedan, hehe. Tack detsamma fina du 💕
Lina Strandh


2019-08-13 | 17:59:08 Url: http://tralllle.blogg.se

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?