TACO TUESDAY

(null)

(null)
Ikväll blev det tacos här hemma första gången Jakob fick smaka på "riktigt". Han gillade verkligen köttfärsen 😄 


Jag åt som vanligt alldeles för mycket är svårt med tacos att sluta när man är mätt man vill liksom bara fortsätta haha. Kollar lite på bodygurad just nu mem blir nog en tidig kväll  rätt trött efter en stökig natt med Jakob han sover inte bra just nu alltså...önskar en trevlig kväll! 


Kram kram 

MYSMÅNDAG

(null)

(null)Idag är Jakob och jag lediga och inte för att skryta men vilken skön dag vi haft hittills. Förutom att Jakob tyckte den skulle börja redan kl 05. Hm. Men annars så! Tog en promenad och det är ju så skönt när det inte är snö längre tycker jag äntligen kan man gå med gympaskor. 


Sen har vi lekt, målat och ätit lunch.  Jag åt sparris med tomater massa grön sallad och parmesan samt balsamico. En jordgubbs smoothie till det. Just nu myser vi i soffan. Så skön start på veckan imorgon kör vi tidig lämning på dagis och ganska lång dag för både Jakob och mig så den har dagen laddar vi på batterierna :) 

Alternativ till banklån

 - I samarbete med Lendify 
 
 
 
 
Visst är det ganska så få sätt man kan låna pengar på idag, antingen via banken då eller typ sms lån. Det senare alternativet är väl inte så himla bra kanske, höga räntor etc. Banklån är det ju inte så himla lätt att få heller.  Men det kommer nog ändras med året, sättet vi lånar pengar på. Eller det har ju i för sig redan börjat, med det som det här inlägget handlar om. Lendify, som är en tjänst som gör det enkelt för privatpersoner att låna av varandra, utan mellanhänder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De har låga räntekostnader, och pengarna kommer från privatpersoner som har investerat sina pengar i privatlån istället för att ha haft pengarna på ett sparkonto utan ränta. Lendify har även ett lojalitetsprogram där man kan samla poäng och få belöning i form av lägre ränta. Är man intresserad av att investera pengar så erbjuder dem en bra riskjusterad avkastning. 
 
Jag tycker det är uppfriskande med en sån här ny tjänst som vågar utmana bankerna :) 
 
 
 
 
 
 
 

ALLA HJÄRTANS DAG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men hej hallå! Sitter och kollar igenom vad jag gjorde för några år sedan på denna dagen och tydligen så år 2016 så var jag på väg till Dubai. La upp massa bilder på snön och hur nöjd jag var över att slippa den. Annat är det nu, här sitter man i ett stökigt hem och ska äta pasta med tomatsås till middag, haha. Menar absolut inte att det är nå fel på det, tycker det är väldigt gott men ja ni fattar nog. Jakob har somnat nyss så blir en middag utan honom han åt tidigare ikväll, han är ju så trött nu efter dagis så blir ganska tidiga kvällar för honom. Önskar er en fina alla hjärtans dag!!
 
 
 
kram