MIN HELG I BILDER

Här kommer ett litet min helg i bilder inlägg. Tog inte så mycket bilder dock får tänka lite på det till nästa helg :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev en del krispiga promenader ( jag menar egentligen SVINKALLA förstås men det låter ju trevligare med "krispigt" hehe ) 
 
Dock är det väldigt fint med snön. 
 
 
 
 
 
 
Sen på fredagskvällen så gjorde vi burgare. V hade handlat färs och bröd i hötorgshallen. Men en liten kille här hemma var ganska så svår att lägga så det blev sen mat för oss. Ibland är han uppe när vi äter men vi tänkte att det hade varit trevlig att få äta i "lugn och ro" i fredags så vi väntade tills Jakob somnat. Som sagt, sen mat. Och jag var så hungrig så varken upplägg eller bild blev ju bra ;) 
 
 
Sen kom lördagen och jag var ledig. Hann med en promenad på morgonen, efter det  åkte vi till Erikslund och handlade lite grejer som Jakob behövde inför dagis starten. Dem ska ju vara ute väldigt mycket så han behövde b la ett par lite varmare vantar. Där åt vi sushi och åkte hemåt innan det blev för mycket folk.
Jag drog en sväng till gymmet efter att vi kom hem, sååå skönt. 
 
Viktors pappa kom förbi på eftermiddagen, jag och V skulle ut och äta och han skulle hänga med Jakob. VI hade inte bokat bord någonstans och det var fullt där vi ville gå men till slut hamnade vi på en klassiker, Sarajevo. Gott och trevligt att få komma ut själva ibland. 
 
 
 
 
 
 
På söndagen åkte vi till Bresse och grillade korv med mina föräldrar och Jakobs kusiner. Succé blev det men jag frös om fötterna så mycket så det var löjligt. 
 
Julia följde med oss hem och mös lite.
 
 
 
 
Var så sugen på köttfärsås till middag så det fick det bli. Slog på lite Frank Sinatra och tände ljus, för jag frös fortfarande hehe. 
 
 
 
 
 
 
Kvällen avslutades alltså med denna tallriken i soffan framför Fraiser. En väldigt bra helg måste jag säga! Nästa helg och veckan som kommer är det fullt ös så det var skönt med denna mysiga helgen nu :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt namn

Mail-adress

Hemsida / blogg


   Spara?