FREDAG(null)Snart helg! Jag jobbar dock imorgon. Men Jakob har varit sjuk i veckan så Viktor och jag har turats om med att vabba. Konstigt det känns att skriva så, alldeles för vuxet haha. 


Var på kickoff med jobbet i helgen som var, sååå roligt var det! Den  hölls på grand hotell så här är en bild från deras fina toa, hehe. 


Jakob börjar i alla fall äntligen må bättre han har haft hög feber sen i lördags. Aldrig sett honom så slö och matt så himla jobbigt. Man märker så tydligt när han inte är sig själv. Idag hade han inte så mycket feber när han vaknade och nu verkar han feberfri så håller tummarna att det fortsätter så. 


Ikväll blir det en klassiker härhemma, pommes med bea och lövbiff. Planen är att Jakob också ska äta det så får se vad han tycker :) 

Kram 
EN SÖNDAG OCH HUR MAN SMINKAR SIG NUFÖRTIDEN

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I söndags var vi bjudna hem till mina föräldrar på söndagsmiddag. Jag skulle göra mig iordning och när man är själv hemma med Jakob så är bästa sättet för mig att hinna sminka mig är att sitta på golvet i vardagsrummet med en liten spegel. Då får han vara med och tycker det är kul att plocka med sminket.  Han går ju inte att lämna själv en sekund i vardagsrummet då hans nya passion i livet verkar att vara att "hopppppaaaaa" och gärna i soffan.  


Blev en bra kväll, god mat och massa lek med sina kusiner. 

Just nu händer något som inte hänt sen han var liten bebis. Han sover själv i sovrummet och jag har lyckats gå upp utan att väcka honom. I några veckors tid har han vaknat 05. Liiiite tidigt tycker föräldrarna. Senaste dagarna har det varit 06. Men man kan aldrig smyga upp ( ja kan ibland inte somna om när ja väl vaknat till ) utan han vaknar jämt. Men nu, vågar knappt skriva det så sover han fortf.
Såååå därför, mina damer och herrar så har jag tid att knåpa ihop ett inlägg! Haha. Ha en bra dag! 


Kram SJUKSTUGA

(null)
Jakob har blivit magsjuk för första gången. Så trist, men väntat då hans dagis haft flera omgångar magsjuka sen han började och han har sluppit undan fram tills nu. Han tooook spydde i bilen efter att vi varit och handlat i lördags sen var det igång. Men  känns ändå som han fått nå "light" variant för han har mest varit dålig i magen och pigg och glad i övrigt. 

Ikväll blir det tacos och städning här hemma roligare än så blir inte denna torsdag kvällen, haha. Är grymt sugen på tacos dock så jag klagar inte. 

Kram kram 


Uppdate: haha sist skrev jag om tacos också men inte ätit det sen dess iaf ;)