GOD MORGON


(null)
God morgon! 


Att vakna till sol, hur härligt? 
Jag vakna i för sig halv sex mindre härligt. Men somna ju tidigt som vanligt så ändå sovit bra får man väl säga. Idag är det jobb hela dagen som gäller. Bilden är förstås inte från idag men häromdagen när jag var ute hos Ida och njöt av en kaffe i solen. 

Ha en bra onsdag 💕 

GLAD PÅSK!!

(null)Glad Påsk! 🐣 


Här hade vi en lycklig kille imorse som fick leta ägg och hittade ett fyllt med favoritgodiset samt ett nytt Lego. Så nu är far och som sysselsatta med det och jag ska gå och göra mig en kaffe. Jobbar idag, känns lite konstigt mitt i påskledigheten, men det ska bli lite kul också :) 


Sen direkt iväg på påsklunch utomhus 😋 är riktigt sugen på påskmat! Jakob ska få gå på äggjakt med kusinerna också så han är väldigt taggad. 


MONDAY MORNING

(null)
God morgon måndag!! 


Jakob och jag är lediga idag så vi ska mest försöka vara ute i det fina vädret tror jag. ( ska ju bli fint såg det iaf ut som ) 

Kanske grilla lite korv till lunch. Vi får se helt enkelt. PICS

Slänger upp några bilder från Dubai  resan  i februari! Känns helt sjukt nu att vi kunde vara utomlands då. Tänk vad det kan hända mycket i världen på så kort tid. 

Är väldigt tacksam över att vi kom iväg, hade en sån bra resa. Jakob hade the time of his life och fick leka med sina kusiner varje dag. 💕 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)